Schitteringen

Als medewerkers in een organisatie niet meer met beleving aan het werk zijn dan zijn deze bijeenkomsten een uitkomst. In ongebruikelijke omgevingen krijgen medewerkers hun gemis onder woorden en raken ze weer geïnspireerd. De dag is een aanéénschakeling van schitteringen. 

In een organisatie is het soms nodig om aan medewerkers een ervaring te bieden die hen (weer) in beweging brengt. Het helpt niet om hen bijeen te roepen en nog eens uit te leggen aan de hand van een PowerPoint wat de bedoeling is van de organisatie.

Stichting Vaart in Zorg is in staat om in ééndaagse bijeenkomsten een omgeving aan te bieden die op zijn minst ongebruikelijk is en iets toevoegt aan het leerproces van de deelnemers. Als medewerkers in een organisatie niet meer met beleving aan het werk zijn kan dat te maken hebben met een gemis dat ze niet zo makkelijk onder woorden kunnen krijgen. Door hen een ervaring aan te bieden waarin ze ervaren wat ze missen krijgen ze het beter onder woorden en raken ze geïnspireerd om hun eigen omgeving weer opnieuw in te richten.

Wij noemen dat ervaringsleren wat we zowel als eendaagse ervaring aanbieden, alsook bij ondersteuning van een begeleidingsproces of als uitbreiding van een opleiding of studie.

De vorm blijft een verrassing, deze stellen we vast na een uitvoerige intake en wordt steeds op maat en naar behoefte ingevuld. We beschikken over een groot netwerk van omgevingen waarin we dit kunnen organiseren en hebben en expertise om dat steeds passend aan te bieden.

Scroll naar boven