Stichting Vaart in Zorg zoekt zorgprofessional

Stichting Vaart in Zorg zoekt (woon)begeleider

Collega worden?

Bij Vaart in Zorg doet context ertoe. Als begeleider word je vaak geleerd om je te richten op persoonlijke vragen en wensen van de client. Daarbij kijk je dan waar cliënten kunnen veranderen of verbeteren zodat ze effectiever kunnen functioneren. Je stelt doelen op en rolt een stappenplan uit. Hoe de context van de persoon er uit ziet wordt niet meegenomen terwijl dat in de weg kan zitten. Bij Vaart in Zorg spreken we dan van een misfit tussen de client en diens omgeving. Als organisatie geloven wij in het helpen inrichten van iemands persoonlijke omgeving zodat de client zich daar passend in kan blijven ontwikkelen.

Vaart in Zorg biedt hierbij ondersteuning aan medewerkers, ZZP-ers en vrijwilligers door intervisie en interne scholing. Wil jij in je werk het verschil maken en heb je het gevoel dat je wilt begeleiden zoals wij hierboven hebben beschreven dan nodigen wij je graag uit om een mail te sturen naar  i.zandbergen@vaartinzorg.nl. Wij nemen contact met je op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

Stichting Vaart in Zorg zoekt zorgprofessional

Stichting Vaart in Zorg is een kleinschalige organisatie die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek vanaf 16 jaar. Het is een jonge organisatie met veel passie en talent. Onze missie is om kleinschalige zorg te blijven leveren aan onze bewoners op een contextgedreven manier.

Wij zoeken daar iemand bij die met het team de omgeving van de bewoners zo in kan richten dat de bewoner tot ontwikkeling kan komen. Iemand die het team zorginhoudelijk kan coachen en steunen maar ook het begeleiden van onze bewoners voordoet en meewerkt op beide woonlocaties. Iemand die het bestuur kan meenemen in zijn of haar visie om de zorg nog beter te kunnen vormgeven. Een zorgprofessional die graag met de GZ-psycholoog spart en daarin het team kan meenemen maar zich niet boven het team plaats. Vaart in Zorg wordt vormgegeven met elkaar en door elkaar.

Concreet:

 • Zorg gerelateerde HBO werk- en denkniveau.
 • Passie voor kleinschalige zorg.
 • Ambitie om met ons verder te bouwen aan de Stichting.
 • Niet hiërarchisch denkt.
 • Meewerkend en coachende stijl.
 • Interne en externe opleidingen wil volgen.
 • Minimaal 32 uur per week wil werken.
 • Flexibel inzetbaar incl. slaapdiensten.

Wil jij in je werk het verschil maken en heb je er een gevoel bij dat Vaart in Zorg jouw plek kan zijn, dan nodigen wij je uit om een mail met CV te sturen naar i.zandbergen@vaartinzorg.nl. Wil je eerst meer over ons weten bezoek dan onze website op www.vaartinzorg.nl of bel met Ingrid op 06-26685100

Stichting Vaart in Zorg zoekt (woon)begeleider

Stichting Vaart in Zorg is een kleinschalige organisatie die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek vanaf 16 jaar. Het is en jonge organisatie met veel passie en talent. Onze missie is om kleinschalige zorg te blijven leveren aan onze bewoners op een contextgedreven manier.

Wij zijn opzoek naar een (leerling) begeleider. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft in het begeleiden van mensen met een beperking. De relatie van de begeleiders met de bewoners en een goed inlevingsvermogen vinden wij belangrijk. Loyaliteit en betrouwbaarheid kunnen wij je niet leren maar je verder helpen ontwikkelen in dit mooie vak is onze passie. Daarom werken wij met een klein en stabiel team van begeleiders, die persoonlijk betrokken willen zijn bij de bewoners, de verwanten en de organisatie.

Concreet:

 • MBO 4 zorg gerelateerde opleiding of je wilt dit gaan volgen.
 • Passie voor kleinschalige zorg.
 • Sociale teamplayer.
 • Inlevingsvermogen
 • Je signaleert en rapporteert behoeften, mogelijkheden en knelpunten.
 • Bouwt samen met ons aan Stichting Vaart in Zorg.

Bij de stichting bieden wij je ondersteuning door intervisie en interne scholing. Wil jij in je werk het verschil maken dan nodig wij je uit om een mail te sturen naar I.zandbergen@vaartinzorg.nl , je mag ook bellen naar 06-26685100. Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.vaartinzorg.nl

Scroll naar boven