info@vaartinzorg.nl 06-26 68 51 00

Collega worden?

Collega worden?

Bij Vaart in Zorg doet context ertoe. Als ambulant medewerker word je vaak geleerd om je te richten op persoonlijke vragen en wensen van de client. Daarbij kijk je dan waar cliënten kunnen veranderen of verbeteren zodat ze effectiever kunnen functioneren. Je stelt doelen op en rolt een stappenplan uit. Hoe de context van de persoon er uit ziet wordt niet meegenomen terwijl dat in de weg kan zitten. Bij Vaart in Zorg spreken we dan van een misfit tussen de client en diens omgeving. Als organisatie geloven wij in het helpen inrichten van iemands persoonlijke omgeving zodat de client zich daar passend in kan blijven ontwikkelen.

Vaart in Zorg biedt hierbij ondersteuning aan medewerkers, ZZP-ers en vrijwilligers door intervisie en interne scholing. Wil jij in je werk het verschil maken en heb je het gevoel dat je wilt begeleiden zoals wij hierboven hebben beschreven dan nodigen wij je graag uit om een mail te sturen naar info@vaartinzorg.nl. Wij nemen contact met je op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Vacature

Vaart in Zorg zoekt contextgedreven woonbegeleiders.

Bij Vaart in Zorg doet context ertoe. Als woonbegeleider word je vaak geleerd om je te richten op persoonlijke vragen en wensen van de client. Daarbij kijk je dan waar cliënten kunnen veranderen of verbeteren zodat ze effectiever kunnen functioneren. Je stelt doelen op en rolt een stappenplan uit. Hoe de context van de persoon er uit ziet wordt niet meegenomen terwijl dat in de weg kan zitten. Bij Vaart in Zorg spreken we dan van een misfit tussen de client en diens omgeving. Als organisatie geloven wij in het helpen inrichten van iemands persoonlijke omgeving zodat de client zich daar passend in kan blijven ontwikkelen.

Vaart in Zorg biedt hierbij ondersteuning aan medewerkers, ZZP-ers en vrijwilligers door intervisie en interne scholing. Wil jij in je werk het verschil maken en heb je er een gevoel bij dat Vaart in Zorg jouw plek kan zijn, dan nodigen wij je uit om een mail met CV te sturen naar i.zandbergen@vaartinzorg.nl.

Meer informatie of aanmelden?