Stal Marleen van Slooten

Soms heb je baat bij ondersteuning, iemand die je weer op weg helpt, naar je luistert en samen met jou verheldering en richting aanbrengt. Ik help mensen met verschillende aspecten uit het leven.  Sommige mensen hebben terugkerende gevoelens van angst, teleurstelling, boosheid of verdriet en weten niet precies waar die vandaan komen of hoe daar mee om te gaan. Anderen worstelen bijvoorbeeld met de effecten van hoogbegaafdheid, relatieproblemen, een trauma, hoog gevoeligheid, een depressie, een burn-out of het gevoel iets te missen in het leven.

Menno's Zorg

Menno Schiphof is een man met veel levenservaring en een groot empathisch vermogen. Menno heeft zijn hele leven in de dienstverlenende sector gewerkt en hierdoor heeft hij veel mensenkennis opgedaan. Hij was vaak het luisterende oor in zijn functie. Doordat Menno zich goed kan inleven in iemands situatie en hij een betrouwbaar en discreet persoon is kwamen er veel mensen naar hem toe met hun vraagstukken. Menno kan het in- en overzichtelijk maken waardoor mensen gestimuleerd en gemotiveerd werden om verder te komen.

Coöperatie Hesterhuizen

Coöperatie Hesterhuizen wordt gevormd door ervaren kleinschalige zorgondernemers die samen, via de coöperatie, zorg in natura inkopen en staan voor een goede kwaliteit van zorg en hulpverlening.

Meet BV

Meet is een kleine zorginstelling waar professionele zorg wordt aangeboden aan kinderen/jeugdigen die om verscheidene redenen niet meer bij hun ouders thuis kunnen wonen.

Beukenhorst BV

De Beukenhorst is een woonvorm voor meiden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Hier krijg je de gelegenheid om op te groeien in een stabiele en geborgen omgeving met kundige begeleiding. Belangrijke waarden bij deze woonvorm zijn stabiliteit, geborgenheid en veiligheid.

Scroll naar boven