Stichting Bijzonder en toch Gewoon

Stichting Bijzonder en toch Gewoon realiseert een kleinschalige coöperatieve woongroep in Assen op basis van PGB`s voor 4 a 5 mensen met ASS, een verstandelijke beperking en een bijzondere zorgvraag in de leeftijd vanaf 25 jaar en een indicatie op het niveau van ZZP-VG 6 en 7.

Coöperatie Hesterhuizen

Coöperatie Hesterhuizen wordt gevormd door ervaren kleinschalige zorgondernemers die samen, via de coöperatie, zorg in natura inkopen en staan voor een goede kwaliteit van zorg en hulpverlening.

Stal Marleen van Slooten

Soms heb je baat bij ondersteuning, iemand die je weer op weg helpt, naar je luistert en samen met jou verheldering en richting aanbrengt. Ik help mensen met verschillende aspecten uit het leven.  Sommige mensen hebben terugkerende gevoelens van angst, teleurstelling, boosheid of verdriet en weten niet precies waar die vandaan komen of hoe daar mee om te gaan. Anderen worstelen bijvoorbeeld met de effecten van hoogbegaafdheid, relatieproblemen, een trauma, hoog gevoeligheid, een depressie, een burn-out of het gevoel iets te missen in het leven.

Meet BV

Meet is een kleine zorginstelling waar professionele zorg wordt aangeboden aan kinderen/jeugdigen die om verscheidene redenen niet meer bij hun ouders thuis kunnen wonen.

Beukenhorst BV

De Beukenhorst is een woonvorm voor meiden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Hier krijg je de gelegenheid om op te groeien in een stabiele en geborgen omgeving met kundige begeleiding. Belangrijke waarden bij deze woonvorm zijn stabiliteit, geborgenheid en veiligheid.

Scroll naar top