info@vaartinzorg.nl 06-26 68 51 00

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

Stichting Vaartzicht

Stichting Vaartzicht biedt ondersteuning aan nieuwe en bestaande initiatieven bij dienstverlenende organisaties. We geven zicht op de betekenis van uw organisatie in de samenleving en we helpen om hierbij passend te organiseren. Dit realiseren wij door coaching, opleidingen en begeleidingstrajecten.

Meet BV

Meet is een kleine zorginstelling waar professionele zorg wordt aangeboden aan kinderen/jeugdigen die om verscheidene redenen niet meer bij hun ouders thuis kunnen wonen.

Beukenhorst BV

De Beukenhorst is een woonvorm voor meiden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Hier krijg je de gelegenheid om op te groeien in een stabiele en geborgen omgeving met kundige begeleiding. Belangrijke waarden bij deze woonvorm zijn stabiliteit, geborgenheid en veiligheid.

Stichting Bijzonder en toch Gewoon

Stichting Bijzonder en toch Gewoon realiseert een kleinschalige coöperatieve woongroep in Assen op basis van PGB`s voor 4 a 5 mensen met ASS, een verstandelijke beperking en een bijzondere zorgvraag in de leeftijd vanaf 25 jaar en een indicatie op het niveau van ZZP-VG 6 en 7.

Coöperatie Hesterhuizen

Coöperatie Hesterhuizen wordt gevormd door ervaren kleinschalige zorgondernemers die samen, via de coöperatie, zorg in natura inkopen en staan voor een goede kwaliteit van zorg en hulpverlening.